Crazy Happiness ®

Crazy Happiness ®

mode för livet

Berättar om märket Crazy Happiness. I glädjens och sorgens namn såklart. Personliga vardagshändelser kommer alltid att påverka min kreativitet och design. Så jag delar det med...

Och när jag ändå är igång

Smått och gottPosted by Katarina Nordquist Mon, December 30, 2013 18:32:22
Min lilla
Ordlista
Järnkontoret-Mantorps gamla järnhandel Cicis och Katarinas kontor/arbetsplats. Kunde ju inte använda hj.
Crazy Happiness-Toklyckan
Toklyckan-Vårt lilla paradis, där jag i eufori rengör hästarnas boxar (sanning med modifikation).
Begrepp
Kläder för livet- tja vi vill ju finnas på denna jord så miljötänk, tänk!. Och så gillar jag klänningar, ja ni förstår...
Hållbar utveckling- (vill inte gå in i väggen...?) Ingen ska jobba åt någon annan utan skälig lön+sopa rent framför din egen dörr och smutsa inte ner hos någon annan.
Kreativitet-Att göra något man inte gjort förut och då räknas inte en charterresa till Mallorca. Göra något ingen gjort förut.

Puss och Kram och Gott nytt ÅR!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Katarina Nordquist Fri, January 03, 2014 09:05:29

Tack för den kommentaren Maria! Ja tydligen är det inte många som vet att vi håller till där och vad vi gör. Men det var ju kul att jag kunde överraska dig lite, med tanke på hur överraskad och imponerad jag var den dagen. Kom gärna in och hälsa på oss någon dag, vi gillar besök.

Posted by MariaG Wed, January 01, 2014 14:34:06

Hej Katarina! Vad snopen jag blev när jag läste reportaget i Corren, dagen efter vi pratats vid! Vilka skapelser du gör! Så himla fint och så sugen man blir!
Lycka till med Järnkontoret, vi kanske ses på gymmet nån dag!

mvh Maria Gunnarsson