Crazy Happiness ®

Crazy Happiness ®

mode för livet

Berättar om märket Crazy Happiness. I glädjens och sorgens namn såklart. Personliga vardagshändelser kommer alltid att påverka min kreativitet och design. Så jag delar det med...

Prov

ModePosted by Katarina Nordquist Wed, May 15, 2013 07:39:57

Håller på med provkollektionen inför nästa vår, hm, varför vill jag bara göra nytt hela tiden. Det är mycket intressantare än att gå vidare och utveckla det man redan påbörjat. Meen jag utvecklar... Nu är klänning nummer två ute på testsömnad. Det är ett svårt dilemma att få till allt man vill i en klänning. Den ska vara välsittande, hållbar, egen, miljövänlig, värd sitt pris och helt enkelt alldeles underbar. Framtiden nedklottrad ser ut så här:

Provkollektion, sys nu

Färdig kollektion sys upp för visningar

Dax för införsäljning

Produktion

Leverans

Förhoppningsvis ut i butik

Såklart är det massa punkter mellan dessa som är minst lika viktiga. Det här med att vara fri som en fågel är inget för en i modevärlden. Mode (franska, av latin mo´dus 'sätt'), uttryck för tidsandan och dess ideal, förmedlade genom framför allt klädedräkten (NE). Att producera mode handlar om framförhållning. Så paradoxalt. Mode är det som händer nu och gärna ett framtidsfenomen, men egentligen hände det ju år tidigare. Så mode är alltså en reflektion över vad någon tänkt och gjort, eller?

Inspirationsbild Luella Bartley 2009 lånad från The Guardian

  • Comments(0)//blogg.crazyhappiness.se/#post98